Spred glæde

På Floragora.dk stræber vi efter at skabe et sted, som hjælper med at sprede glæden ved haveplanter. Og vi håber oprigtigt, at alle, der bruger hjemmesiden også vil yde et lille bidrag til det ved at være at huske på, at når man er venlig mod andre, så er man med til at skabe positive ringe i vandet, der spreder sig til mange andre 🙂

Vær ærlig

Hvis du ikke har gjort op med dig selv, om du ønsker at købe eller bytte en blomst – eller ombestemmer dig – så bare vær ærlig om det. Derved undgår du også generelt at andre brugere bedømmer dig mindre godt.

Få talt om mængden

For at undgå misforståelser er det en meget god idé at være sikker på at få kommunikeret om mængde og størrelse af de planter, du gerne vil bytte, sælge eller købe. Og hvis det er for vanskeligt at fastslå en præcis mængde, så bare sørg for at få talt sammen om omtrentlige mængder. Det sikrer, at begge parter får en fælles forståelse af jeres aftale.

Aftal detaljerne

Husk at få talt om, hvordan du vil handle med andre f.eks. om, hvornår der evt. skal betales og om det skal være kontant med MobilePay eller andet. Og husk, at hvis du er så venlig at aflevere planterne direkte til en andens have, så vil det altid være en god lejlighed til at få en god snak, noget inspiration og måske få en kontakt, som kan føre til mange flere byttehandler i fremtiden.

Vær gennemsigtig om prisen

Hvis du tilbyder at sende frø eller blomster med posten, så bare vær helt åben om de ekstra til forsendelse. Alle forstår, at det koster lidt ekstra til at forberede blomster til forsendelse og at få dem afsted med en fragtmand eller post. Så bare være helt åben om det.

Tilføj den ekstra kommentar 😉

Hvis du stiller et spørgsmål, og du får et svar, foreslår vi at kvittere for svaret med en kommentar – uanset om svaret er det, du håbede på. De fleste mennesker, der bruger Floragora.dk er her, fordi de gerne dele deres blomsterinteresse og -glæde. Så lad os gøre det til en god oplevelse for alle 🙂