Spred haveglæden!

Velkommen til en verden med flere blomster – i flere haver

Floragora.dk er en markedsplads for alle der holder af blomster og andre planter i haven. Blomster skaber glæde – og det gør det også at dele erfaringer og udveksle blomster imellem hinanden. Floragora.dk er lavet for at sprede denne haveglæde!

Hvis du gerne vil have nogle flere blomster til din egen have, kan du vælge at bytte blomster med andre haveejere. Eller – hvis du ikke har en have, hvor der endnu ikke er vokset en overflod af blomster frem – kan du købe andre haveejeres ekstra planter.

Alle, der har haft en have i årevis ved, at nogle gange er ens blomster simpelthen for smukke til at blive kasseret, men samtidigt er de også alt for hurtigt voksende til at beholde alle sammen.

Hvis du kender den oplevelse, er Floragora.dk stedet for dig – du opretter ganske simpelt et opslag og bytter dine planter med andre haveejere og får nogle nye blomster tilbage til gengæld. Eller hvis du har simpelthen ikke mere plads i din have, kan du vælge at sætte et prisskilt på dine blomster og sælge dem til andre interesserede.

Floragora.dk er et selskab registreret i Danmark, som Floragora IvS. Selskabet er dermed underlagt al dansk og EU-lovgivning.

About sharing flowers